Danka van Danka Haar in Vleuten
Na ruim 15 jaar ervaring in salons en freelance projecten in binnen- en buitenland besloot ik in 2016 voor mezelf te beginnen, als top haarstyliste met een eigen salon in huis.

Concept

Danka Haar, jouw kapper in Vleuten waar kwaliteit en persoonlijke service hand in hand gaan. Gelegen in het hart van Vleuten bied ik een kapsalonervaring aan zowel mannen, vrouwen als kinderen.

Ik heb jarenlange ervaring als top haarstyliste met passie voor het kappersvak waarin ik sta voor kwaliteit, ontspanning, vertrouwen en vrijheid. Ervaar daardoor een persoonlijke behandeling zonder de drukte van een salon.

Bent u op zoek naar een lokale kapper in Vleuten? U kunt bij mij terecht voor onder andere knippen, kleuren en highlights. Bekijk direct de beschikbaarheid en maak binnen 2 minuten eenvoudig een afspraak online.

Wilt u liever een telefonische afspraak, bel dan 06 53332729 of stuur een e-mail naar: info@dankahaar.nl. Mijn kapsalon in huis is gevestigd aan de Odenveltlaan 27 te Vleuten. U kunt gratis parkeren in de wijk. Tot ziens bij mij aan huis.

Kwaliteit

Met trots de best-beoordelde kapsalon in Vleuten met een gemiddelde van 5.0/5.0 uit meer dan 40 uitgebreide Google Reviews.

Maak nu een eenvoudig een afspraak